Ulkuniemi, Seija

Julkaisun nimi: Valotetut elämät : perhevalokuvan lajityyppiä pohtivat tilateokset dialogissa katsojien kanssa. (Language Finnish)

Research title: EXPOSED LIVES. Dialogues between Viewers and Installations. Examining the Genre of Family Photography

Rovaniemi : Lapin yliopisto, 2005.
– (Acta Universitatis Lapponiensis, ISSN 0788-7604; 80).
– Diss. Lapin yliopisto.
ISBN 951-634-957-9.

Subjects: privatliv – fotografering; familjeliv – fotografier; fotografier – hemmiljö; yksityiselämä – valokuvaus; perhe-elämä – valokuvat; muistelu – valokuvat; henkilövalokuvaus – perhe-elämä; valokuvaus – perhe-elämä; valokuvaus – genret; valokuvat – normit; valokuvat – identiteetti; valokuvat – estetiikka; valokuvat – kotiympäristö; valokuvanäyttelyt – installaatiot; väitöskirjat; valokuvat; aiheet; henkilöt; ihminen; perhe; yksityiselämä; henkilöhistoria; valokuvaus; henkilövalokuvaus; muotokuvat; kuvallinen viestintä; viestintä; vastaanotto; installaatiot; valokuvanäyttelyt; taidekasvatus; kuvataidekasvatus; tutkimus; valokuvaus – tutkimus; familjefotografier; familjefotografering; perhevalokuvaus; perhevalokuvaus – historia; perhevalokuvat – arvottaminen; perhevalokuvat – käyttö; perhevalokuvat – merkitykset;

–> Original record: http://linda.linneanet.fi/F/?func=direct&doc_number=000374860&local_base=fin01

English abstract is in the Finnish e-thesis: http://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/66715/Seija_Ulkuniemi_v%c3%a4it%c3%b6skirja.pdf?sequence=1

Please follow and like us: