Koivurova, Anniina

Julkaisun nimi: Kuvien rajat : toivotut ja torjutut kuvat kuvataidetunnin sosiaalisessa tilassa. (Language Finnish)

Rovaniemi : Lapin yliopistokustannus, 2010
– (Acta Universitatis Lapponiensis, ISSN 0788-7604 ; 184.).
– Diss. : Rovaniemi : Lapin yliopisto. – Väitösk. : Lapin yliopisto, 2010.
ISBN 978-952-484-376-8 (nid.).

Subjects: taidekasvatus; kuvataidekasvatus; oppitunnit – taide; kuvataide; opetus; oppitunnit; luokkatyöskentely; peruskoulu; peruskoulun yläaste; eläytymismenetelmä; sosiaalinen käyttäytyminen; vuorovaikutus; minäkuva; identiteetti; sosiaalinen konstruktionismi; narratiivisuus; kuvat; vastaanotto; arviointi; hyväksyttävyys; normit; arvot; taidekäsitykset; visuaalinen kulttuuri; bildkonstfostran; lektioner; konst; socialt beteende; inlevelsemetod; växelverkan; grundskolans högstadium;

–> Original record: http://linda.linneanet.fi/F/?func=direct&doc_number=005736095&local_base=fin01

Please follow and like us: