Anne, Keskitalo

Keskitalo, Anne Katarina

Julkaisun nimi: Tien päällä ja leirissä : matkanteon kokemuksesta taideteokseksi. (Language Finnish)

Rovaniemi : Lapland University Press, 2006.
– (Acta Universitatis Lapponiensis, ISSN 0788-7604; 108).
– Diss. Lapin yliopisto.
ISBN 952-484-050-2.

Subjects: Kivi, Jussi.; Vartiainen, Timo.; Vartiainen, Timo.; resor; turism; erfarenheter; konst; berättelser; fotografering; dokumentarism; kulturhistoria; forskningsresande; forskningsresor; performance; matkat; matkailu; kokemukset; elämys; taide; kertomukset; kuvaus; kävely; leirielämä; liftaus; leirintä; tutkimusmatkailijat; matkailijat; maisema; taiteilijat; kulttuurihistoria; performanssi; taidekasvatus; kuvataidekasvatus; matkakertomukset; matkakirjallisuus; paikka; tila; ympäristö; tila – aika; dokumentaarisuus; kuvataide; valokuvataide; installaatiot; taideteokset; matkat – kokemukset; matkat – kokemukset;

–> Original record: http://linda.linneanet.fi/F/?func=direct&doc_number=000441449&local_base=fin01

Please follow and like us: